fbpx

Trainer Details

Radu Novac

Personal Trainer

Despre Instructor

Radu Novac – Personal Trainer

Descopera entuziasmul si determinarea in atingerea obiectivelor tale alaturi de Radu Novac, un personal trainer simpatic, ambitios si extrem de rabdator. Radu este genul de antrenor pe care il doresti sa te intampine la antrenament.

Cu o abordare prietenoasa si o atitudine motivanta, Radu te va ghida pe drumul catre succesul in fitness. Indiferent daca iti doresti sa iti imbunatatesti conditia fizica, sa slabesti sau sa-ti cresti masa musculara, el va dezvolta un program de antrenament personalizat, adaptat nevoilor si obiectivelor tale individuale.

Radu este cunoscut pentru rabdarea sa extraordinara si abilitatea de a se adapta la nevoile si ritmul fiecarui client. El va fi alaturi de tine in fiecare etapa a antrenamentului, oferindu-ti indrumari si sfaturi pentru a-ti atinge potentialul maxim.

Pentru a beneficia de antrenamentele personale cu Radu, te rugam sa contactezi receptia la numarul de telefon: 0771 358 298. Echipa noastra va fi bucuroasa sa te ajute cu programarile si sa-ti ofere informatiile necesare.

Programeaza-te

Trainer Contact Form
Call Now Button