fbpx

Trainer Details

Lorena Tanase

Personal Trainer

Despre Instructor

Descopera motivatia si caldura unei antrenoare dedicate, Lorena Tanase, care te va inspira sa te bucuri de fiecare antrenament si sa obtii rezultatele dorite. Cu o abordare atenta si o personalitate motivatoare, Lorena este antrenorul potrivit pentru a-ti oferi sprijinul suplimentar de care ai nevoie pentru a-ti atinge obiectivele.

Cu o fire calda si o atentie deosebita fata de nevoile clientilor sai, Lorena va crea un mediu prietenos si incurajator in sala de antrenament. Indiferent daca iti doresti sa iti imbunatatesti conditia fizica, sa-ti dezvolti forta sau sa obtii o silueta tonifiata, Lorena va dezvolta un program de antrenament personalizat, adaptat nevoilor si obiectivelor tale individuale.

Lorena este cunoscuta pentru abilitatea sa de a motiva si indruma clientii sai spre succes. Ea va fi alaturi de tine in fiecare etapa a calatoriei tale fitness si te va sprijini in atingerea obiectivelor tale personale.

Pentru a beneficia de antrenamentele personale cu Lorena, te rugam sa contactezi receptia la numarul de telefon: 0771 358 298. Echipa noastra va fi bucuroasa sa te ajute cu programarile si sa-ti ofere informatiile necesare.

Programeaza-te

Trainer Contact Form
Call Now Button