fbpx

Trainer Details

Georgescu Ramon

Personal Trainer

Despre Instructor

În căutarea unui ghid dedicat și pasionat pentru a-ți atinge obiectivele de fitness? Georgescu Ramon este antrenorul personal care îți poate oferi exact ceea ce ai nevoie. Cu determinare și viziune clare asupra succesului, Ramon este partenerul tău de încredere în această călătorie a transformării.

Georgescu Ramon este recomandat pentru abordarea riguroasă și atenția meticuloasă la detalii. El nu vede doar obiectivele tale ca simple cifre, ci le transformă în aspirații personale și te ghidează cu pasiune și dedicare pe drumul către ele.

Fie că vrei să scapi de kilogramele în plus, să-ți îmbunătățești nivelul de fitness sau să-ți dezvolți masa musculară, Georgescu Ramon va crea un plan de antrenament personalizat, adaptat nevoilor tale individuale. Cu el, vei descoperi că fiecare zi de antrenament este o oportunitate de a te apropia mai mult de obiectivele tale.

Pentru a iniția această călătorie de transformare alături de Georgescu Ramon, apelează la numărul de telefon al recepției: 0771 358 298. Echipa noastră te va asista cu programările și cu informațiile de care ai nevoie.

Programeaza-te

Trainer Contact Form
Call Now Button