fbpx

Trainer Details

Gabriela Galaon

Instructor Aerobic, Personal Trainer

Class Schedule

  • Sunday:10:00 am - 11:00 am
  • Tuesday:9:00 am - 10:00 am
  • Thursday:9:00 am - 10:00 am
  • Thursday:7:00 pm - 8:00 pm

Despre Instructor

Descopera farmecul si atentia personalizata a antrenamentelor alaturi de Gabriela Galaon, un instructor aerobic si personal trainer senin, atent si intelegator. Gabi este genul de antrenor care te va face sa vii cu drag la sala, iar antrenamentele cu ea vor aduce cele mai bune rezultate.

Cu o abordare blanda si intelegatoare, Gabriela va crea un mediu pozitiv si motivant in timpul claselor de aerobic. Fie ca esti incepator sau experimentat, Gabi se va asigura ca antrenamentele tale sunt adaptate nivelului tau de fitness si iti vor oferi o experienta plina de energie si distractie.

Ca personal trainer, Gabriela va lucra direct cu tine pentru a-ti crea un program de antrenament personalizat, adaptat nevoilor si obiectivelor tale individuale. Ea va fi alaturi de tine in fiecare pas al drumului tau catre un stil de viata sanatos si echilibrat, oferindu-ti indrumare si suport constant.

Pentru a beneficia de antrenamentele personale cu Gabriela, te rugam sa contactezi receptia la numarul de telefon: 0771 358 298. Echipa noastra va fi bucuroasa sa te ajute cu programarile si sa-ti ofere informatiile necesare.

Programeaza-te

Trainer Contact Form
Call Now Button