fbpx

Trainer Details

Gabriel Fatu

Personal Trainer

Despre Instructor

Descopera pasiunea si determinarea in atingerea obiectivelor tale alaturi de Gabriel Fatu, un personal trainer disciplinat, riguros, serios si atent. Gabi transforma fiecare obiectiv al clientului intr-un tel personal si te va ghida cu pasi siguri spre indeplinirea lor.

Cu o abordare profesionista si atentie la detalii, Gabriel va crea un program de antrenament personalizat, adaptat nevoilor si dorintelor tale individuale. Indiferent daca doresti sa slabesti, sa-ti imbunatatesti conditia fizica sau sa-ti cresti masa musculara, Gabi va dezvolta o strategie eficienta si te va sustine in fiecare etapa a calatoriei tale de transformare.

Gabriel se implica in mod activ in monitorizarea progresului si ajustarea programului tau de antrenament pentru a-ti asigura rezultatele dorite. El te va motiva constant si te va ghida catre performanta si succes, oferindu-ti sfaturi valoroase si indrumari pentru a-ti imbunatati stilul de viata.

Pentru a beneficia de antrenamentele personale cu Gabriel, te rugam sa contactezi receptia la numarul de telefon: 0771 358 298. Echipa noastra va fi bucuroasa sa te ajute cu programarile si sa-ti ofere informatiile necesare.

Programeaza-te

Trainer Contact Form
Call Now Button