fbpx

Trainer Details

Florin Palea

Instructor Aerobic, Instructor T.R.X.

Class Schedule

  • Monday:7:00 pm - 8:00 pm
  • Monday:8:00 pm - 9:00 pm
  • Wednesday:6:00 pm - 7:00 pm
  • Wednesday:7:00 pm - 8:00 pm

Despre Instructor

Florin Palea – Instructor T.R.X., Instructor Aerobic, Instructor Cycling

Descopera entuziasmul si profesionalismul in antrenamentele tale alaturi de Florin Palea, un instructor experimentat, cu o fire deschisa si pozitiva. Florin te va pregati pentru antrenamente care iti vor deschide apetitul activ si te vor face sa indragesti acest sport.

Cu o pasiune pentru fitness si expertiza in domeniul antrenamentelor T.R.X., aerobic si cycling, Florin va crea sesiuni dinamice si captivante, adaptate nivelului tau de fitness si preferintelor personale. Fie ca vrei sa iti imbunatatesti rezistenta, sa slabesti sau sa-ti tonifiezi corpul, Florin va avea grija sa-ti ofere un program variat si eficient.

Florin abordeaza antrenamentele cu o energie contagioasa si ofera un mediu pozitiv in care fiecare participant se poate simti motivat si sustinut. El este dedicat in a te ajuta sa-ti atingi obiectivele si te va ghida in fiecare etapa a calatoriei tale de transformare.

Pentru a te antrena alaturi de Florin, te rugam sa contactezi receptia la numarul de telefon: 0771 358 298. Echipa noastra va fi bucuroasa sa te ajute cu programarile si sa-ti ofere informatiile necesare.

Programeaza-te

Trainer Contact Form
Call Now Button