fbpx

Trainer Details

Florin Draghici

Personal Trainer

Despre Instructor

Descopera experienta vasta si abilitatile sociale ale lui Florin Draghici, un personal trainer cu o pasiune pentru fitness si un talent de a comunica eficient. Cu un spirit sociabil si deschis, Florin va fi mereu pregatit cu argumente bine pregatite si iti va oferi tot sprijinul necesar pentru a-ti atinge obiectivele propuse.

Cu o experienta solida in industria fitness-ului, Florin este familiarizat cu o gama larga de metode si tehnici de antrenament. Indiferent daca iti doresti sa iti imbunatatesti forta, rezistenta sau sa obtii o compozitie corporala sanatoasa, Florin va crea un program personalizat, adaptat nevoilor si preferintelor tale individuale.

Florin este cunoscut pentru abilitatea sa de a se adapta la nevoile si nivelul fiecarui client, oferind indrumare si motivatie constanta. El va fi alaturi de tine in fiecare etapa a antrenamentelor tale si te va sprijini in atingerea obiectivelor tale fitness.

Pentru a te antrena cu Florin, te rugam sa contactezi receptia la numarul de telefon: 0771 358 298. Echipa noastra va fi bucuroasa sa te ajute cu programarile si sa-ti ofere informatiile necesare.

Programeaza-te

Trainer Contact Form
Call Now Button