fbpx

Trainer Details

Diana Balmus

Instructor Yoga

Class Schedule

  • Tuesday:8:00 pm - 9:00 pm
  • Friday:8:00 pm - 9:00 pm

Despre Instructor

Descopera energia radianta si plina de viata a Dianei Balmus, un instructor de yoga intuitiv si deschis catre comunicare. Ea va fi mereu pregatita sa-ti surprinda simturile prin tehnici care te vor incarca cu buna dispozitie si te vor ajuta sa-ti descarci energia negativa acumulata.

Cu o prezenta calda si abilitati intuitive, Diana te va ghida prin clasele de yoga intr-un mod care iti va revitaliza mintea, corpul si spiritul. Indiferent daca esti un incepator sau ai experienta in practica yoga, ea va crea o atmosfera relaxanta si incurajatoare pentru a te ajuta sa-ti gasesti echilibrul interior si sa te reconectezi cu tine insuti.

Prin intermediul tehnicilor sale specifice si a abordarii empate, Diana te va ajuta sa-ti imbunatatesti flexibilitatea, forta si postura. Ea va aduce un element de joie de vivre in fiecare clasa, asigurandu-se ca te simti energizat si improspatat la finalul fiecarei sesiuni.

Pentru a te alatura claselor de yoga cu Diana, te rugam sa contactezi receptia la numarul de telefon: 0771 358 298. Echipa noastra va fi bucuroasa sa te ajute cu programarile si sa-ti ofere informatiile necesare.

Programeaza-te

Trainer Contact Form
Call Now Button