fbpx

Trainer Details

Daniel Peltea

Instructor Aerobic, Instructor BOSU

Class Schedule

  • Tuesday:7:00 pm - 8:00 pm
  • Thursday:8:00 pm - 9:00 pm
  • Friday:7:00 pm - 8:00 pm

Despre Instructor

Descopera un antrenor personal remarcabil in persoana lui Alexandru Chiru. Cu un bun simt iesit din comun, seriozitate si profesionalism, Alexandru este dedicat sa te intampine si sa-ti ofere conditiile ideale pentru a-ti atinge obiectivele de fitness.

Avand o vasta experienta in domeniul antrenamentului personal, Alexandru iti va crea un program individualizat, adaptat nevoilor tale specifice. Indiferent daca iti doresti sa-ti imbunatatesti rezistenta fizica, sa-ti dezvolti masa musculara sau sa-ti transformi stilul de viata, Alexandru va fi alaturi de tine pe intreaga ta calatorie.

Profesionalismul si atentia lui la detalii il fac pe Alexandru un antrenor exceptional. Nu numai ca iti va furniza exercitii eficiente, dar iti va oferi si sfaturi valoroase despre nutritie si un stil de viata sanatos. Prin intermediul unei abordari personalizate si a unei relatii de incredere, Alexandru te va ghida catre evolutie si succes.

Pentru a incepe antrenamentele personale cu Alexandru, te rugam sa contactezi recepția la numarul de telefon: 0771 358 298. Echipa noastra iti va oferi sprijinul necesar pentru a programa o sedinta si pentru a obtine toate informatiile de care ai nevoie.

Programeaza-te

Trainer Contact Form
Call Now Button