fbpx

Trainer Details

Carmen Ionescu

Instructor Aerobic

Class Schedule

  • Sunday:11:00 am - 12:00 am
  • Monday:6:00 pm - 7:00 pm
  • Tuesday:6:00 pm - 7:00 pm
  • Thursday:6:00 pm - 7:00 pm
  • Friday:6:00 pm - 7:00 pm

Despre Instructor

Carmen Ionescu – Instructor Aerobic

Descopera entuziasmul si pasiunea pentru aerobic alaturi de Carmen Ionescu, un instructor pozitiv, foarte atent si cu disciplina unei foste gimnaste. Carmen iti va monitoriza fiecare exercitiu cu atentie si cu rabdare te va indruma catre executarea corecta a acestuia.

Cu experienta si cunostintele dobandite in calitate de gimnasta, Carmen aduce in clasele sale de aerobic o abordare atenta si profesionala. Fie ca esti un incepator entuziast sau un pasionat experimentat, ea va fi alaturi de tine in fiecare pas al drumului tau catre o stare de sanatate si forma fizica imbunatatita.

Carmen este dedicata sa te ajute sa obtii rezultatele dorite prin exercitii adecvate si corecte. Ea va asigura ca fiecare miscare este efectuata in mod sigur si eficient, oferindu-ti indrumare individualizata in functie de nevoile tale specifice.

Alatura-te lui Carmen Ionescu si pregateste-te sa te bucuri de antrenamente pline de energie si de o atmosfera motivanta. Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre clasele de aerobic ale lui Carmen si pentru a te programa la urmatoarea sesiune. Fii pregatit sa te simti bine in timp ce te misti si sa iti imbunatatesti sanatatea sub indrumarea unei instruitoare pasionate si atente.

Pentru a incepe antrenamentele personale cu Carmen, te rugam sa contactezi receptia la numarul de telefon: 0771 358 298. Echipa noastra te va ajuta sa faci o programare si sa obtii toate informatiile de care ai nevoie.

Programeaza-te

Trainer Contact Form
Call Now Button