fbpx

Trainer Details

Alexandru Chiru

Personal Trainer

Despre Instructor

Alexandru Chiru – Personal Trainer

Descopera un antrenor personal extraordinar, cu un bun simt iesit din comun, seriozitate si profesionalism. Alexandru este dedicat sa te intampine si sa-ti ofere conditiile ideale pentru a-ti atinge obiectivele de fitness.

Cu experienta vasta in domeniul antrenamentului personal, Alexandru iti va oferi un program personalizat si adaptat nevoilor tale individuale. Indiferent daca vrei sa-ti imbunatatesti rezistenta, sa-ti dezvolti masa musculara sau sa-ti transformi stilul de viata, Alexandru va fi alaturi de tine pe intreaga ta calatorie.

Profesionalismul si atentia sa pentru detalii il fac pe Alexandru un antrenor exceptional. El iti va oferi nu doar exercitii eficiente, ci si sfaturi valoroase pentru nutritie si stil de viata sanatos. Prin intermediul unei abordari personalizate si a unei relatii de incredere, Alexandru te va ghida spre evolutie si succes.

Pentru a incepe antrenamentele personale cu Alexandru, te rugam sa contactezi receptia la numarul de telefon: 0771 358 298. Echipa noastra te va ajuta sa faci o programare si sa obtii toate informatiile de care ai nevoie.

Programeaza-te

Trainer Contact Form
Call Now Button