fbpx

Trainer Details

Alexandra Sava

Instructor Aerobic, Personal Trainer

Class Schedule

  • Monday:10:00 am - 11:00 am
  • Tuesday:10:00 am - 11:00 am
  • Wednesday:10:00 am - 11:00 am
  • Thursday:10:00 am - 11:00 am
  • Friday:10:00 am - 11:00 am

Despre Instructor

Intalneste o prezenta exceptionala in lumea fitnessului, Alexandra Sava. Cu o seriozitate profunda, un caracter calm si o atentie remarcabila la detalii, Alexandra este ghidul tau perfect catre atingerea obiectivelor tale de sanatate si fitness.

Ca instructor aerobic si antrenor personal, Alexandra intelege importanta motivarii pentru a veni la sala si stie cum sa te inspire in fiecare sesiune. Abordarea ei plina de atentie si dedicare se reflecta in antrenamentele pe care le propune, garantandu-ti rezultate conforme cu asteptarile tale.

Cu o vasta experienta in domeniul sau, Alexandra va dezvolta pentru tine un plan de antrenament personalizat, adaptat nevoilor si dorintelor tale individuale. Indiferent daca iti doresti sa-ti imbunatatesti rezistenta, sa-ti modelezi masa musculara sau sa adopti un stil de viata sanatos, Alexandra iti va fi alaturi in fiecare etapa a acestei calatorii.

Pentru a incepe antrenamentele personale cu Alexandra, te rugam sa contactezi receptia la numarul de telefon: 0771 358 298. Echipa noastra te va sprijini in realizarea programarii si iti va furniza toate informatiile de care ai nevoie.

Programeaza-te

Trainer Contact Form
Call Now Button