fbpx

Trainer Details

Adrian Cirjaliu

Instructor Cycling

Class Schedule

  • Saturaday:9:00 am - 10:00 am
  • Monday:7:00 pm - 8:00 pm
  • Tuesday:7:00 pm - 8:00 pm
  • Wednesday:7:00 pm - 8:00 pm
  • Thursday:7:00 pm - 8:00 pm
  • Friday:7:00 pm - 8:00 pm

Despre Instructor

Adrian Cirjaliu – Instructor Cycling

Descopera pasiunea pentru cycling alaturi de Adrian Cirjaliu, un profesionist desavarsit in domeniu. Interval training-ul si antrenamentele de tip Hill te vor ajuta sa-ti imbunatatesti rezistenta cardiovasculara, forta si sa obtii rezultate remarcabile.

Cu o expertiza vasta in cycling si un stil de predare captivant, Adrian iti va oferi o experienta unica. Fie ca esti un incepator entuziast sau un ciclist experimentat, el va sti sa te indrume si sa te motiveze in fiecare sesiune. Interval training-ul si antrenamentele pe dealuri te vor ajuta sa-ti imbunatatesti rezistenta cardiovasculara, forta si sa obtii rezultate remarcabile.

Alatura-te lui Adrian Cirjaliu si fii pregatit pentru o calatorie pasionanta in lumea cycling-ului. Te vei bucura de o atmosfera motivanta, de un antrenament eficient si de o selectie impecabila de muzica care sa-ti amplifice energia.

Pentru a te alatura claselor lui Adrian si pentru a afla mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi. Fii pregatit sa-ti depasesti limitele si sa-ti atingi obiectivele personale cu ajutorul unui instructor dedicat si entuziast.

Pentru a incepe antrenamentele personale cu Adrian, te rugam sa contactezi receptia la numarul de telefon: 0771 358 298. Echipa noastra te va ajuta sa faci o programare si sa obtii toate informatiile de care ai nevoie.

Programeaza-te

Trainer Contact Form
Call Now Button