Gabi Ghita

INSTRUCTOR BOSU, INSTRUCTOR AEROBIC

Atent, disciplinat si riguros, Gabi este antrenorul care te va face sa te simti in priza de la inceputul si pana la finalul antrenamentului.

Bianca Elena Constantin

INSTRUCTOR YOGA

Fire activa, plina de viata, intuitiva, cu o imaginatie foarte bogata, Bianca va fi intotdeauna pregatita sa iti surprinda simturile prin tehnici care sa iti descarce energia negativa acumulata.

Adrian Cirjaliu

INSTRUCTOR CYCLING

Un profesionist desavarsit, Adrian va asteapta la clasele sale de INTERVALS si HILL cu antrenamente si muzica de calitate.

Alexandru Chiru

PERSONAL TRAINER

Cu bun simt iesit din comun, seriozitate si profesionalism, Alex este antrenorul care te va intampina si iti va pune la dispozitie toate conditiile pentru evolutia dorita. Pentru antrenamente personale cu Alex va rugam sa ne contactati la numarul de telefon al receptiei: 0771 358 298.

Carmen Ionescu

INSTRUCTOR AEROBIC

Pozitiva, foarte atenta, cu disciplina unei foste gimnaste in sange, Carmen va monitoriza fiecare exercitiu si cu rabdare o sa va indrume de fiecare data spre executia corecta a acestuia.

Elena Dragnea

INSTRUCTOR AEROBIC, PERSONAL TRAINER

Foarte joviala si cu o energie de invidiat, Elena va fi intotdeauna pregatita sa iti schimbe starea si sa iti dea plusul de motivatie de care ai nevoie. Pentru antrenamente personale cu Elena vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon al recepției: 0771 358 298.

Gabriel Fatu

PERSONAL TRAINER

Disciplinat, riguros, serios si atent, Gabi transforma fiecare obiectiv al clientului intr-un tel personal si il va duce cu pasi siguri spre indeplinire. Pentru antrenamente personale cu Gabi va rugam sa ne contactati la numarul de telefon al receptiei: 0771 358 298.

Gabriela Galaon

INSTRUCTOR AEROBIC, PERSONAL TRAINER

Senina, atenta si intelegatoare, Gabi este genul de antrenor pentru care vei veni cu drag la sala, iar antrenamentele vor avea cele mai bune rezultate. Pentru antrenamente personale cu Gabriela va rugam sa ne contactati la numarul de telefon al receptiei: 0771 358 298.

Radu Novac

PERSONAL TRAINER

Moldovean simpatic, ambitios si din cale afara de rabdator, Radu este genul de antrenor pe care ti-l doresti sa te intampine la antrenament. Pentru antrenamente personale cu Radu va rugam sa ne contactati la numarul de telefon al receptiei: 0771 358 298.

Beatrice Ciobanu

INSTRUCTOR AEROBIC

Zambitoare, dar disciplinata si eficienta datorita gimnasticii, sportul pe care l-a practicat la nivel de profesionism, Beatrice iti va schimba starea fizica si psihica cu ajutorul claselor sale.

Florin Palea

INSTRUCTOR T.R.X., INSTRUCTOR AEROBIC, INSTRUCTOR CYCLING

Experimentat, fire deschisa si pozitiva, Florin va pregati antrenamente care iti vor deschide apetitul activ si te vor face sa indragesti acest sport.

Alin Camentu

PERSONAL TRAINER

Activ, pasionat, parolist, cu o experienta vasta in acest domeniu, Alin este pregatit sa te intampine cu noi provocari si sa iti schimbe stilul de viata. Pentru antrenamente personale cu Alin va rugam sa ne contactati la numarul de telefon al receptiei: 0771358298.

Florin Draghici

PERSONAL TRAINER

Cu o experienta vasta, fire foarte sociabila, Florin va avea mereu un argument bine pregatit atunci cand ii va fi solicitat si isi va oferi tot sprijinul pentru indeplinirea obiectivului propus. Pentru antrenamente personale cu Florin va rugam sa ne contactati la numarul de telefon al receptiei: 0771 358 298.

Lorena Tanase

PERSONAL TRAINER

Buna motivatoare, fire calda, atenta, Lorena este tiparul de antrenor potrivit pentru motivatia suplimentara de care ai nevoie pentru a veni cu drag la sala si antrenamentele tale sa aiba rezultatele dorite. Pentru antrenamente personale cu Lorena va rugam sa ne contactati la numarul de telefon al receptiei: 0771 358 298.

Mihail Sandu

PERSONAL TRAINER

O fire deschisa, foarte diciplinat si atent la detalii, Mihail te va intampina in sala si iti va indruma cu rigoare pasii spre obiectivul propus. Pentru antrenamente personale cu Mihail va rugam sa ne contactati la numarul de telefon al receptiei: 0771 358 298.

Ana-Maria Stancu

INSTRUCTOR CYCLING, INSTRUCTOR AEROBIC

Activa, senina, polivalenta in ceea ce priveste multitudinea de clase pe care le poate desfasura, Ana va fi atenta la executia fiecarui exercitiu si va avea grija sa va indrume spre evolutie conditia fizica.
Strada Valea Oltului, Nr. 71,
Sector 6, Bucuresti, Romania