Gabi Ghita

INSTRUCTOR BOSU, INSTRUCTOR AEROBIC

Atent, disciplinat si riguros, Gabi este antrenorul care te va face sa te simti in priza de la inceputul si pana la finalul antrenamentului.

Constantin Bianca Elena

INSTRUCTOR YOGA

Fire activa, plina de viata, intuitiva, cu o imaginatie foarte bogata, Bianca va fi intotdeauna pregatita sa iti surprinda simturile prin tehnici care sa iti descarce energia negativa acumulata.

Adrian Balasoiu

PERSONAL TRAINER

Muncitor, atent si serios, fire foarte sociabila, Adrian va fi mereu prezent atunci cand va fi solicitat si isi va oferi tot sprijinul pentru indeplinirea obiectivului propus. Pentru antrenamente personale cu Adrian va rugam sa ne contactati la numarul de telefon al receptiei: 0771 358 298.

Adrian Cirjaliu

INSTRUCTOR CYCLING

Un profesionist desavarsit, Adrian va asteapta la clasele sale de INTERVALS si HILL cu antrenamente si muzica de calitate.

Alexandru Chiru

PERSONAL TRAINER

Cu bun simt iesit din comun, seriozitate si profesionalism, Alex este antrenorul care te va intampina si iti va pune la dispozitie toate conditiile pentru evolutia dorita. Pentru antrenamente personale cu Alex va rugam sa ne contactati la numarul de telefon al receptiei: 0771 358 298.

Carmen Ionescu

INSTRUCTOR AEROBIC

Pozitiva, foarte atenta, cu disciplina unei foste gimnaste in sange, Carmen va monitoriza fiecare exercitiu si cu rabdare o sa va indrume de fiecare data spre executia corecta a acestuia.

Elena Dragnea

INSTRUCTOR AEROBIC

Foarte joviala si cu o energie de invidiat, Elena va fi intotdeauna pregatita sa iti schimbe starea si sa iti dea plusul de motivatie de care ai nevoie. Pentru antrenamente personale cu Elena vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon al recepției: 0771 358 298.

Florin Draghici

INSTRUCTOR T.R.X., PERSONAL TRAINER

CU o experienta foarte vasta in domeniul in care activeaza, Florin este genul de antrenor pe care il poti intreba orice si oricand, iar el va fi pregatit sa iti raspunda cu cele mai bune argumente.

Gabriel Fatu

PERSONAL TRAINER

Disciplinat, riguros, serios si atent, Gabi transforma fiecare obiectiv al clientului intr-un tel personal si il va duce cu pasi siguri spre indeplinire. Pentru antrenamente personale cu Gabi va rugam sa ne contactati la numarul de telefon al receptiei: 0771 358 298.

Gabriela Galaon

INSTRUCTOR AEROBIC, PERSONAL TRAINER

Senina, atenta si intelegatoare, Gabi este genul de antrenor pentru care vei veni cu drag la sala, iar antrenamentele vor avea cele mai bune

Radu Novac

PERSONAL TRAINER

Moldovean simpatic, ambitios si din cale afara de rabdator, Radu este genul de antrenor pe care ti-l doresti sa te intampine la antrenament. Pentru antrenamente personale cu Radu va rugam sa ne contactati la numarul de telefon al receptiei: 0771 358 298.

Vlad Schirliu

INSTRUCTOR AEROBIC, PERSONAL TRAINER

Calm, carismatic, cu zambetul pe buze, Vlad este antrenorul care te va face sa te simti bine inainte, in timpul, dar si dupa ce ai terminat sedinta de antrenament.
Strada Valea Oltului, Nr. 71,
Sector 6, Bucuresti, Romania